|
Darkness
|
 |
« Pergjigju #20 : Shtator 05, 2007, 01:05:10 MD » |
|
Bleona Cerreti - Nëse më do fort
Nëse me do fort Nëse më do fort Mos më ler të iki Në krah më shtrëngo Sa t'më dali shpirti
Më mbaj ashtu ngrohtë Deri në mëngjes Nëse më do fort Puthmë të mos vdes
Kur eci rrugës më adhuron Shokëve u thua jam miku i saj Unë jam e egër kur më shijon ty të them shko për vehte qaj
Nata iku shpejt Dita erdh ngadalë Çdo fjalë qe thash mbrëmë nga shpirti ka dalë
Texti: Agim Doçi Muz. Ork.: Edmond Zhulali
|
|
|
|
|
|
Darkness
|
 |
« Pergjigju #21 : Shtator 06, 2007, 10:19:32 PD » |
|
Bleona Cerreti - Kam qefin tim Rruga si rruga me tmeret e saj ti mos u nis më thua që tani tmerr është për mua të mos bëj çfarë dua Kam qejfin tim dhe s'pyes njeri
Jeta si lufta me humbjet e saj Ti mund të vritesh dhe e pafaj Vdekjes s'i dihet E di apo s'e di Kam qejfin tim dhe s'pyes njeri
Ref: E kam qejfin qejfin tim Dhe nuk pyes asnjeri
Kënga si kënga me britmat e saj Ti mos këndo më thua kur ka zi Kënga nuk mbahet por dhe sikur të mbahej Kam qejfin tim dhe s'pyes njeri
Muzika: Nexhat Macula Texti: Mimoza Ahmeti Orkkestroi: Edmond Zhulali
|
|
|
|
|
|
Darkness
|
 |
« Pergjigju #22 : Shtator 06, 2007, 10:23:01 PD » |
|
Bleona Cerreti - Tek parku i humbur
Tek parku i humbur Kjo natë na gjen tek parku i humbur Dikur atje të dy jemi njohur E pranë një pishë ne bashkë mbështetur Të parën puthje këtu kemi gdhendur
Ref Ja Tirana na fton me drita Na pëlqen veç kjo errësirë Ndjejmë se nostalgjia Na ndriçon kujtimet na afron
Kjo natë na gjen tek parku i humbur Dikur atje të dy jemi njohur Pa hënë pa yje nga retë mbuluar Ne puthim heshtjen dhe kohën e shkuar
Muzika: Afrim Macula Texti: Alqi Boshnjaku Orkkestroi: Edmond Zhulali
|
|
|
|
|
I_AM_PROUD_2_B_TROPOJAN
Newbie
Jo Ne Linje
Postime: 124
|
 |
« Pergjigju #23 : Shtator 06, 2007, 08:26:33 MD » |
|
KUSH GABOJ ;KENDUAR NGA XHEKI
sa here ne jete te kam thirre kurr pergjigje sme ke kthy asnjehere sdeshte me dite sa po dhemb per ty ky shpirte ah ksaj jete nuk i dihet eshte siklet fundi si shihet eshte nje zot qe na shef n`jet askuj borc nuk i kam mbet
kush gaboj kush gaboj e pys veten dhe mendoj a kam faj qe ty t`kam pa qe kam dashte t`lumtur me t`bo kush gaboj kush gaboj e pys veten dhe sbesoj kush tka thon se ne ket jet te vetmuar kem me mbet
sa here ne jete te kam thirre kurr pergjigje sme ke kthy asnjehere sdeshte me dite sa po dhemb per ty ky shpirte ah ksaj jete nuk i dihet eshte siklet fundi si shihet eshte nje zot qe na shef ne jet askuj borce nuk i kam mbet
refreni 4 here
kush gaboj kush gaboj e pys veten dhe mendoj a kam faj qe ty t`kam pa qe kam dashte t`lumtur me t`bo kush gaboj kush gaboj e pys veten dhe sbesoj kush tka thon qe ne ket jet te vetmuar kem me mbet
|
|
|
|
|
|
ricky_martin_20
|
 |
« Pergjigju #24 : Dhjetor 17, 2007, 12:40:11 MD » |
|
dua tjem me ty me fal zemer se ndoshta me fjalt e mija te lendova,
|
|
|
|
|
|
ricky_martin_20
|
 |
« Pergjigju #25 : Dhjetor 17, 2007, 12:50:41 MD » |
|
te dashuroj perjet ty ste harroj nga nje her me ben te cmendem nga nje her me ben te qaj o sa shum ty te kerkoj sa te kujtoj per tu gjithcka do te bej zemren time ta dhuroj cdo minut te jetes time ty do ta kushtojjj te dashuroj perjet ty ste harroj ooooo pa ty sjetoj pa ty dua tvajtoj hehejjeehejejejejejejejhejjhajhajh pa ty djelli nuk me ngroh pa ty hena nuk ndricon pa ty zemra esht e vdekur lot ne shpirtin tim per ty gjithcka do te bej zemren time ta dhuroj cdo minut te jetes time ty do ta kushtoj
te dashuroj per jet ty ste harroj oooo pa ty sjetoj pa ty dua tvajtoj te dashuroj per jet ty ste harroj ooo pa ty sjetoj pa ty dua tvajtoj
|
|
|
|
|
Parisjene
Newbie
Jo Ne Linje
Postime: 215
|
 |
« Pergjigju #26 : Dhjetor 19, 2007, 03:11:43 MD » |
|
Kush e këndon këtë Vllaçko 
|
|
|
|
ricky_martin_20
what_is_love
Newbie
Jo Ne Linje
Postime: 81
geri
|
 |
« Pergjigju #27 : Janar 31, 2008, 03:22:34 PD » |
|
motra e kendon ? shpat kusapi?hahahahaha
|
SYTE e mi te shikoj ty MENDJA ime te mendon ty XEMLA ime te dashuron ty
|
|
|
Dj_vini
Newbie
Jo Ne Linje
Postime: 42
|
 |
« Pergjigju #28 : Qershor 09, 2008, 09:04:24 PD » |
|
BLEONA QERRETI Ti nuk di as me ma lyp  :P:P
|
|
|
|
|
[Master]
www.Radioshqip.org
Administrator
Jr. Member
Jo Ne Linje
Postime: 1.603
|
 |
« Pergjigju #29 : Shtator 27, 2008, 08:20:38 PD » |
|
Sinan Hoxha - Alo alo ambulanca
Si jane bo vajzat e kohes mendjen nuk ja gjen njeri tek ajo qe shume e dua tek ajo mendja me rri
mos me lodh kaq shume moj zemer mos me thuaj nuk ke shans kur te shoh me dike tjeter une behem per ambulance
Ref: Alo alo ambulanca zemra ime eshte semure po ta dija, po ta dija s’do ta dashuroja kurre alo alo ambulanca zemra ime eshte semure po ta dija, po ta dija s’do ta dashuroja kurre
Oh sa shume me ka merzitur genjeshtare eshte ajo me genjeshtra me ka lodhur njehre po e njehere jo
mos me lodh kaq shume moj zemer mos me thuaj nuk ke shans kur te shoh me dike tjeter une behem per ambulance
Ref: Alo alo ambulanca zemra ime eshte semure po ta dija, po ta dija s’do ta dashuroja kurre alo alo ambulanca zemra ime eshte semure po ta dija, po ta dija s’do ta dashuroja kurre
|
|
|
|
|