[Master]
www.Radioshqip.org
Administrator
Jr. Member
Jo Ne Linje
Postime: 1.603
|
 |
« Pergjigju #30 : Shtator 27, 2008, 08:21:34 PD » |
|
Poni - Hopa Hopa
Hopa hopa me ngadale kush ti bleu ato sandale ky bandilli se ç’mi bleu me sandale më gënjeu
Nuse moj naze madhe sa bukur dukesh në valle sa bukur dukesh në valle hopa hopa me ngadale
Hopa hopa me ngadale kush ti bleu ato sandale ky bandilli se ç’mi bleu me sandale më gënjeu
Nuse moj naze madhe jo mos qaj se nuk ke halle ky gëzim kjo dasme madhe hopa hopa me ngadale
Nuse moj bëjmë marshallah se po sa moj bëjmë gjynah hajde nuse dil në valle hopa hopa me ngadale
|
|
|
|
SeCuRiTy
Global Moderator
Jr. Member
Jo Ne Linje
Postime: 834
No Dont Whois Me!!
|
 |
« Pergjigju #31 : Korrik 30, 2009, 03:46:00 PD » |
|
Genta Ismaili - e kam shpirtin eksplozivTeksti:oh no no noo... na na na... ... yeah... thats right.. its genta in da house let me show you how it get's down..
ti je romantik në shpirt i qet e une nga ti jam tjetër krejt no no no ti je sensual hej jo mor djal stë shkon ndërmend ty kurr me dal no no no e kam shpirtin ekspklosiv du njeë djalë më atraktiv t'më dëgjoj e t'më qmoj e kam shpirtin urragan du një djal me don zhuan të jet me mua jeijeeiii ti nuk je...
Ti je serioz e mben nervoz me flet per libra je ambicioz
ti je shum klasik e nuk je shik ndonjehere me dukesh patetik
e kam shpirtin eksplosiv du nje djal me atraktiv tme degjoj e tme qmoj e kam shpirtin urragan du nje djal me don zhuan te jet me mua jeieeee ti nuk je...
e kam shpirtin eksplosiv du nje djal me atraktiv tme degjoj e tme qmoj e kam shpirtin urragan du nje djal me don zhuan te jet me mua jeieeee ti nuk je... Mundesuare Nga: Stafi.adioshqip.Org
|
|
|
|
SeCuRiTy
Global Moderator
Jr. Member
Jo Ne Linje
No Dont Whois Me!!
|
 |
« Pergjigju #32 : Korrik 30, 2009, 03:50:06 PD » |
|
Anila Mimani - Vajza e MamitTeksti:Shkon e vjen indiferent me syte e fshehur mbrapa xhamit Cdo shikim e shef ti shtrenjte kur kalojme rruges balle per balle nga inati me therret, me quan ti vajza e mamit po me le te digjem krejt ne zemer me ke ndezur zjarr
(refreni)(2x) Se ti gjithmone me quan, vajza e mamit hiqi nje cast ti syzet, mbrapa xhamit mos i fshi syte embel, nuk eshte enderr ta dish se naten per ty qaj
Nese te dua nuk kam faj
Sikur akull je i ftohte keshtu djale te ka dale nami shkon e vjen indiferent mos ma mundo zemren e vrare nga inati me therret, me quan ti vajza e mamit po me le te digjem krejt ne zemer me ke ndezur zjarr
(refreni)(2x) Se ti gjithmone me quan, vajza e mamit hiqi nje cast ti syzet, mbrapa xhamit mos i fshi syte embel, nuk eshte enderr ta dish se naten per ty qaj
Nese te dua nuk kam faj
Nese te dua nuk kam faj
Mundesuare Nga: Stafi.Radioshqip.Org
|
|
|
|
SeCuRiTy
Global Moderator
Jr. Member
Jo Ne Linje
No Dont Whois Me!!
|
 |
« Pergjigju #33 : Korrik 30, 2009, 03:52:57 PD » |
|
Anila Mimani - nen ombrelleTeksti:Kur ne u takuam binte vetem shi Embel ti me puthe, ishte mrekulli Shpejt me percafove, me puthe ne buze Ate cast ombrella jote djale u bera une
Refreni Te dy nen ombrelle, ishim ate nate Dhe sa here ti me puth, shiu nuk me lage Te dy nen ombrelle, erdhe ti me prane Dhe te gjithe njerezit neve na pane
Edhe nje nate tjeter prape te prita une Kur je larg meje shiu me ben qull Hajde mos vono dhe me puth ne buze Se ombrella jote djale do te behem uneMundesuare Nga: Stafi.Radioshqip.Org
|
|
|
|
SeCuRiTy
Global Moderator
Jr. Member
Jo Ne Linje
No Dont Whois Me!!
|
 |
« Pergjigju #34 : Korrik 30, 2009, 04:03:53 PD » |
|
Poni - Dashuria labeTeksti:Ylli beharit moj hene pse s'me fole kur kalove kur coje buket e dhene me shikim me verbove(X2)
Te dua per koken tende do vij qe ti them sateme zemren sec ma pervelove u terbofsh se me terbove(X2)
Do vish ti moj brezargjende do vish ne kasollen time per fjalen qe kemi dhene do ta mbajm a do ta leme(X2)
Te dua per koken tende do vij qe ti them sateme zemren sec ma pervelove u terbofsh se me terbove(X2)
Do ta mbajm o shpirti im nuk e fshehim dashurine nena me baban e dine jan dakort per miqesine(X2)
Te dua per koken tende do vij qe ti them sateme zemren sec ma pervelove u terbofsh se me terbove(X6)
Mundesuare Nga Web: Stafi.Radioshqip.Org
|
|
|
|
SeCuRiTy
Global Moderator
Jr. Member
Jo Ne Linje
No Dont Whois Me!!
|
 |
« Pergjigju #35 : Korrik 30, 2009, 04:15:02 PD » |
|
Poni - ThashathemetTeksi:Pershperisin vesh me vesh njerezia kan merak se si po shkojn punet e mia skan me cfar te merren vetem thashetheme me tha ky e me tha kjo nuk mbarojn psh-psh-psh e dit per dit su lodhen burra gra dhe femij u mblodhen diskutojn me pasjon qe te gjithe me pensjon zgjidhin halle e probleme thashetheme
Eee si e tha kush e pa si e mori kush u nda pse po qeshh e po gezon nga po vjen e nga po shkon sa pak pushojn sa shume trregojn e nuk ndalojn (x2)
Pershperisin vesh me vesh njerezia kan merak se si po shkojn punet e mia skan me cfar te merren vetem thashetheme me tha ky e me tha kjo nuk mbarojn psh-psh-psh e dit per dit su lodhen burra gra dhe femij u mblodhen diskutojn me pasjon qe te gjithe me pensjon zgjidhin halle e probleme thashetheme
Eee si e tha kush e pa si e mori kush u nda pse po qeshh e po gezon nga po vjen e nga po shkon sa pak pushojn sa shume trregojn e nuk ndalojn (x3)
Mundesuare Nga: Stafi.Radioshqip.Org
|
|
|
|
SeCuRiTy
Global Moderator
Jr. Member
Jo Ne Linje
No Dont Whois Me!!
|
 |
« Pergjigju #36 : Korrik 30, 2009, 04:26:07 PD » |
|
Ermal fejzullahu - me falTeksti:E di perfekt nuk isha dashuri te madhe kisha te çmova ma shum se veten si ta kaloj jeten
Dashuria ka gabime t'kam lendu e vetmja ime tasht po te kerkoj falje nuk kam me rrugdalje
sikur edhe 5 minuta të jetoj në këtë jetë me ty dua t'a harxhoj se nuk jetohet vetë
(ref-2x) Me fal per imtesira me fal per xhelozi me fal se pa ty s'mundem pa ty jeta ska kuptim
E di tani ku shkove plagë te shumta me shkaktove por fajin unë vetë e pata nuk shkojnë netë e gjata
Dashuria ka gabime t'kam lendu e vetmja ime tasht po te kerkoj falje nuk kam me rrugedalje
sikur edhe 5 minuta të jetoj ne ket jetë me ty dua t'a harxhoj se nuk jetohet vetë
Ref:4x
Me fal per imtesira....Mundesuare Nga: Stafi.Radioshqip.Org
|
|
|
|
SeCuRiTy
Global Moderator
Jr. Member
Jo Ne Linje
No Dont Whois Me!!
|
 |
« Pergjigju #37 : Korrik 30, 2009, 04:31:01 PD » |
|
Smail Puraj - Ti Vec TiTeksti:Zemren time ti veç ti ku do shkoj ti veç ti veç ti veç ti ne men me rrin per tjeter ken nuk du me ni
Prej momentit qe te kam taku 5 minuta nuk me kan kalu diten mendoj naten te endrroj xhdo minut ty ta kushtoj
REF: Ne zemren time ti veç ti ku do shkoj ti veç ti veç ti veç ti ne men me rrin per tjeter ken nuk du me ni
Prej momenti qe te kam taku jeten time krejt e kam harru as nuk ha as nuk pi veç te ti menja me rrin
REF: Ne zemren time ti veç ti ku do shkoj ti veç ti veç ti veç ti ne men me rrin per tjeter ken nuk du me niMundesuare Nga: Stafi.Radioshqip.Org
|
|
|
|
SeCuRiTy
Global Moderator
Jr. Member
Jo Ne Linje
No Dont Whois Me!!
|
 |
« Pergjigju #38 : Korrik 30, 2009, 04:39:34 PD » |
|
Argjend & Flori LLoga - vajzatTeksti:hajde hajde vajza pa ju skalon nata sepse dhe ju doni me ne te kaloni hajde hajde vajza pa ju skalon nata dhe nese nuk doni shoqen na kaloni sot ju vajza po jetoni esht per ju cdo gje cfar doni dhe nuk jeni per te shar mendjen ne na keni mar e ju vajza na degjoni disa gjera mos harroni se dhe ne na keni mbrapa perfitojm kur ju ze vapa hedhim ne fjal me lezet ah kjo fjal nbuze na ka mbet njera a kthen tjera nuk flet aman pse sflet
refren hajde hajde vajza.............. me inat mos na shikoni kur ju them shoqen kaloni se me turp nuk shtyhet leht ngel pa gje e mbetesh vetMundesuare Nga: Stafi.Radioshqip.Org
|
|
|
|
SeCuRiTy
Global Moderator
Jr. Member
Jo Ne Linje
No Dont Whois Me!!
|
 |
« Pergjigju #39 : Korrik 30, 2009, 04:43:33 PD » |
|
1 e kam shpirtin exploziv 2 vajza e mamit 3 nen ombrell 4 qaj per ty 5 dashuria labe 6 thashethemet 7 rri me mua 8 erdhe si magji 9 me fal 10 sma njohe zemren 11 ti vec ti 12 vete me the te dua 13 vajzat 14
Pershendetje Ona. Nga tegjitha keto tituj kengesh qe ti kishe thene une gjeta dias prej tyre...edhe tetjerat mund ti gjeje nese mi thua titujt e sakte dhe kengetarin'en qe e kengon...gjithsesi...nqs kerkon ndonje tekst tjeter une jam i gatshem tju ndihmoj:) ona keto mi jep tesakta nqs ido tekstet me te vertete: vete me the te dua sma njohe zemren erdhe si magji rri me mua qaj per ty Ciaoooo
|
|
|
|
|